Dummyt





Mielessäni on jo useamman vuoden pyörinyt ajatus valmistaa omaan silmään ja koirani Tonjan suuhun sopivia dummyja. Ensimmäinen proto on pellavasta, eikä sen ole tarkoituskaan tulla kestämään kovia treenejä, kokeilin vain vähän erilaista tapaa ommella dummy ja tuhertelin tussilla printti/brodeerausluonnosta.



 Ystäväni tarjosi käytöstä poistettuja työvaatteita mietittäväksi uusiokäyttöön ja päätin nyt kokeilla yhdistää ne tähän dummykokeiluun. Toissapäivänä säkillinen haalareita ilmestyi opistomme infon nurkille. Vähän pesua ne vaatii ja mahdollisesti myös värjäystä, mikäli haluan saada niistä oman näköisiäni, mutta ensin olisi kokeiltava onko kangas ylipäätään riittävän vahvaa tähän tarkoitukseen.








Leikkasin vähimmällä käytöllä ollutta kangasta vähän sieltä täältä ympäri haalaria ja sain ihan mukavasti kangasta yhdestä haalarista ainakin kolmeen dummyyn. 


Päästäkseni heti kokeilemaan, oli purettava vanha dummy ja käytettävä sen sisältö. Tämä oli syönyt sisäänsä sahanpurua ja hiekkaa.


Omaan versiooni tuli heijastava nauha siltä varalta, että koirani nenä tekisi temput. Voisin sitten taskulampulla etsiä dummya pimeästä metsästä. Tässä dummyssa ei vielä ole juurikaan mitään lopulliseksi  tuotteeksi aikomaani ajatellen, tarkoituksena vain päästä testaamaan kestääkö kyseinen kierrätyskangas teräviä hampaita ja jutinarusta suunnittelemani naru heittoja ja mahdollista valtataistelua.


Hyvin kesti ekan treenin.





Kommentit

Suositut tekstit