Käsitöitä - metsämekko


Idea metsämekkoon syntyi vähän vahingossa. Se on vasta eräänlainen harjoituskappale "ihan oikeata" mustaa kotelomekkoa varten. Mutta siitä tulikin käyttöhame. Tien päälle. Tekstin edetessä selviää miksi.


Peruskaavalla leikatut kappaleet odottavat viikonlopun yli koulun seinällä. Kankaan nappasin tilkkulaatikosta. Vähän siinä oli auringonpoltamia, mutta tämähän oli harjoituskappale.


Merkit kohdilleen sisäänottoihin.


Olipa tylsä tuo pelkkä vihreä. Miltähän näyttäisi jos printtaisin siihen Tonjan kuvan rintamukseen ja laittaisin vähän pitsiä helmaan? Puhelinluonnos.


Tuumasta toimeen. Siinä hän on, Namusillan Töyhtötiainen Tonja. Kyllä tämän kehtaa ainakin nome-treeneihin pukea päälle. Metsään.


Tilkuista kun hameen leikkasin, siitä tuli sen mittainen kuin kangasta riitti. Ei jäänyt varaa kääntää helmasta senttiäkään. Huolittelin sen siis mustalla pitsillä. Ja kun nyt kerta ompelee pitsiä, niin hyvä sinne on piilottaa samalla heijastinta alle. Näkyy sitten tien päälläkin syksyn pimeissä. Ja kun juhlamekon teen, laitan siihenkin. Pikkujoulujen pikkumustissa harvoin on heijastimia, vaikka juuri niissä mielestäni pitäisikin olla. 


Siinä. Ei satu heijastin liiaksi silmään. 





Kädentiet huoliteltu.

Kommentit

Suositut tekstit